Hello2happiness.com

söndag 2 april 2017

Helg med bl.a revy och glutenfri pizza :)

Hejhej!


 
Dagens frukost, havrescones med chiasylt. Recept kommer!

Här njuter vi av en lugn och skön söndag. Tim sover och Ted har lekt ute med grannpojken och är nu riktigt lugn i soffan med Ipaden. Passar bra med lite helgupdate just nu, tycker mamsen :)I fredags åkte vi som sagt till Vörå (min hemort) och gick på Vörårevyn "Pakko på" tillsammans med Solveig och Jonas. Den var verkligen så bra!! Fick oss många goda skratt somm jag hoppats på. Kan rekommendera! Mormor skötte barnen och så sov vi över till lördag.Hemma blev det matshopping på citymarket, en joggingrunda för mig och glutenfri pizza gjord på denna bakmix. Bara att tillsätta vatten och salt och kavla ut en botten mellan två bakplåtspapper. Smidigt, I like! ;) 


Idag är det som sagt lugna puckar, skönt med en hemmadag i snövädret. Reda upp lite och fixa allt klart inför jobbveckan. Mediyoga ikväll...lääängtar! <3

Och vet ni vad?!! :D Vi bokade resan igår hihi!! Alcudia 30 maj- 5:e juni, here vi come! Så himla roligt med nåt att se fram emot. Nu ska här planeras, mycket att fundera på med två barn med på resan. Fixa pass står dock högst  upp på listan. Även åt mig själv....inte varit på södernresa sen 2010!! 

 Rhodos 2009Inga kommentarer:

Skicka en kommentar