Hello2happiness.com

lördag 4 mars 2017

Yin yoga och kokosvåfflor

Hej!

Sportlovsveckan börjar vara över så småningom. Inte haft så mycket program med pappsen bortrest och då Tim varit sjuk. Men sett till att vara ute en hel del i alla fall, mormor på besök,lek vid Maxifun, loppisbesök o.s.v.


Mina små hjärtan <3 

En skön lördagsförmiddag här, vaknade 7.45 och 9.45 njöt jag av 75 minuter Yin yoga vid studio Z! Bäst att utnyttja läget då man har mamsen här som barnvakt :) Hemma blev det dusch och glutenfria (och mejerifria) kokosvåfflor. Blev verkligen lyckade! Väldigt näringsrika och mättande med ägg, ,kokosolja, kokosmjölk, havre och bovete. Om man inte gillar kokossmak så går det säkert bra att byta ut kokosmjölken till vanlig komjölk eller havremjölk eller liknande. Gött med våfflor!!:)Receptet från Ica.se.

Glutenfria kokosvåfflor 


4 ägg
4 dl kokosmjölk
3/4 dl smält kokosolja
1 dl bovetemjöl
1 dl havremjöl (om man vill kan man oxå
 mixa havregryn till mjöl)
2 tsk bakpulver
2 krm salt

  1. Vispa ihop ägg, kokosmjölk och kokosolja. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Rör ner i äggsmeten och fortsätt röra till en smidig smet.
  2. Grädda våfflor i smort järn. Servera genast med bär och gärna en klick vispad grädde eller en kula glass. 


Sen blev det även laxsoppa hos barnens farmor och lek med kusiner :)

Nu ska barn 2/2 i säng bums, kl är ju 22! Hade ju lixom tänkt mig lite egentid....får se vad det  blir med det. Imorgon blir det våffelrester till frukost framför Vasaloppet då vi ska heja på pappsen ! :) Och kusinkalas på kvällen.

Ha en skön lördagskväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar